Welkom

Voorlopig zijn alle cursussen onhold gezet.

Consulten kunnen via zoom, teams, skype of watsapp-video doorgaan.

Zoek je nog leesvoer? Bij aankoop van 2 boeken zijn de verzendingskosten gratis.

NIEUW NIEUW NIEUW

'Toch 3?', (412 pag), 20€

Er wordt een lijk opgegraven aan de Delweg. Inspecteur Coenen en de stuntelige jonge Vanhool moeten de moordenaar zoeken. Zij krijgen hulp uit onverwachthoek. Rayna reist met haar liefje Matteo en zijn onafscheidelijke vriend Jaco naar zijn familie in Italië. Ze komt erachter dat Matteo een duistere kant heeft. Bij toeval ontmoet ze daar het buurmeisje uit haar jeugd. Oriana’s broer Raoul draagt echter een donker geheim met zich mee. Haar vakantie draait uit op een nachtmerrie. Alleen Ugo lijkt een vriend te zijn, maar is hij dat wel? Wie kan ze vertrouwen? Deze spannende thriller neemt je mee naar het zonnige Italië  waar verraad en bedreiging om de hoek loert. Wie is de moordenaar en op wie heeft hij het gemunt?

'Ons Moe', (296), 18€

Dina Poeteers lijdt aan dementie. Haar dochter wilt graag met haar parnter naar hun zoon in Australië maar door Ons Moe gaat dat niet. Elona biedt zich aan om enkele maanden voor haar norse grootmoeder te zorgen in ruil voor de kosten van verdere studies. Zij neemt haar intrek bij Dina en ontdekt dat zij met Ons Moe veel meer gemeen heeft dan ze verwacht. De buurmannen in het appartment dragen elk op hun beurt een steentje bij aan het slagen van haar missie.
Ons Moe is een bitterzoet verhaal met grappige anekdotes, vergeten geheimen en diep verlangens in de scherpe realiteit van dementie.

De andere broer, (362 pag) 18€

Wanneer Eduards vader sterft, stort zijn wereld in. Hij komt snel achter de ontnuchterende waarheid over zijn vader, meneer de directeur van Weltenpharma. Eduard wordt niet alleen gedwongen om zijn toekomst maar ook zijn jeugd door andere ogen te bekijken. Twee boezemvrienden gingen in 1995 in Spanje op vakantie. Ze volgden een meisje met rode krullen en werden verliefd. Het zou hun vriendschap en hun leven voor altijd veranderen. ‘De andere broer’ is een psychologische roman over eenzaamheid, levenskracht, liefde en overgave. Het verhaal zit vol verrassende wendingen en is doorspekt met fragmenten van een mysterieuze schrijver die hun betekenis pas op het einde onthullen. Is Eduard wel de hoofdrolspeler?