Rivella Firma

Rivella is een familiebedrijf uit Zandhoven dat meer dan 45 jaar haar producten aanbiedt via de vertrouwde Rivella-avonden. Op deze manier kunt u als klant, geheel vrijblijvend, de producten proberen, vergelijken en kiezen.

 Een Rivella-party is de perfecte gelegenheid om op een gezellige, vriendschappelijke manier in een huiselijke kring, kennis te maken met de produkten en ze persoonlijk uit te proberen. Ook voor dames en heren die reeds een party bijwoonden, biedt deze manier toch iedere keer een nieuwe kans om nog wat bij te leren, nieuwe produkten uit te proberen en te profiteren van de produkten in promotie. Indien u tevreden bent van de produkten en wilt genieten van de geschenken, kunt u zelf een party organiseren. Heeft u zin in iets nieuws ofbent u de gewone demo's wat beu... Dan kunt u ook een workshop laten doen. Samen met vriendinnen een avondje gelaatsverzorging? Of de handen eens extra verwennen? Aangezien ik jarenlange ervaring heb in biologie doceren, kan de workshop ook nog aangevuld worden met een miniles in diverse, aanverwante thema's.

Het geschenk dat Rivella u aanbiedt, is onze speciale manier om u te danken voor uw inzet en gastvrijheid. De waarde van dit geschenk waarvoor u gratis Rivellaprodukten kan kiezen, vergroot mee met de omzet van je presentatie. U krijgt als gastvrouw voor een Rivella-avond niet alleen 7% op de aankoop van uw gasten maar kunt bovendien diamantpunten verdienen. Indien de verkoop boven 650 euro ligt, heeft u al een eerste diamantpunt op zak. Lukt dat niet, dan kunt u alsnog een diamantpunt verdienen door zelf een nieuwe afspraak te boeken. Heeft u geluk dat één van uw gasten ook een afspraak vast legt, dan heeft u nog een diamantpunt. Met deze 3 diamantpunten kunt u zelf uw extra geschenk uit de speciale diamantcollectie kiezen. Deze exclusieve produkten zijn verrijkt met diamantpoeder voor het extra welgevoelen.

Bent u niet van de regio Noord Limburg en wilt u toch producten bestellen bij een consulente in uw buurt, neem dan contact op met onze Sales Manger Vif Daniëls 0478541053 of via mail: vifdaniels@hotmail.com met vermelding van een telefoonnummer waar u bereikbaar bent.