Romans

Toch 3?  is een thriller. Rayna vertrekt met haar lief Matteo en diens onafscheidelijke vriend Jaco naar Italië op vakantie. Daar toont Matteo zijn donkere kant en ontmoet Rayna haar buurmeisje Oriana die een gelateria heeft. Haar broer Raoul draagt een duister geheim met zich mee. Ugo lijkt een nieuwe vriend maar heeft een verborgen agenda en dan... zijn duikt er een lijk op.

Ons Moe  is een psychologische roman over dementie, spijt en vreugde in het leven. Wanneer kleindochter Elona bij haar grootmoeder Dina intrekt om voor haar te zorgen, ontdekt ze veel over het verleden van haar norse grootmoeder. Het maakt haar ook bewust van haar eigen keuzes.

De andere broer  is een psychologische roman over eenzaamheid, levenskracht, liefde en overgave. Het verhaal zit vol verrassende wengingen en is doorspekt met fragmenten van een mysterieuze schrijver die hun betekenis pas op het einde onthullen. Is Eduard wel de hoofdrolspeler?

Beschadigd Goed  heeft alle ingrediënten van een spannende detectiveroman vol geheimzinnigheid, romantiek met een vleugje erotiek en een grote dosis vriendschap.

Zussen en Liefjes is een ontspannend en ontroerend verhaal over pubers en jong volwassenen in het emotioneel turbulente proces van de partnerkeuze.  

Beschadigd goed is een spannende roman over moord en een ploeg rugbyspelers. De drie hoofdpersonages zijn elk op hun eigen manier door het leven beschadigd maar zoeken naar genezing.

d'Overtocht geeft antwoord en nog zoveel meer op vragen uit Coffre d'Origine en Fenian Locket. Dit lijvige slotboek gaat over kinderen, familie en afscheid... Al diegene die genoten hebben van de vorige delen, kunnen zich in deze roman opnieuw verliezen.

Fenian Locket volgt op Coffre d'Origine en brengt het belang van familiebanden aan bod tegen de achtergrond van de Ierse revolutie.

Coffre d'Origine is een diepgaande roman over de kracht van moeders met een grote spirituele inslag tegen de achtergrond van de Franse revolutie.

In Nok Nok ontluikt een prille liefde tussen een rechercheur en zijn buurvrouw terwijl hij de mol in het korps moet ontmaskeren. Spanning, erotiek en mysterie gecombineerd met criminele confrontaties.

Rune rune is een spannend jeugdboek over een jongen die terugreist naar de tijd van de Oude Belgen en daar de held in zichzelf ontdekt.

Rune rune is een spannend jeugdboek over een jongen die terugreist naar de tijd van de Oude Belgen en daar de held in zichzelf ontdekt.

Geestig salon is een humoristisch verhaal over geesten in een kapsalon, gekruid met muziek en hilarische situaties.

De Deurtrilogie is de eerste roman in een (hopelijk) lange rij. Dit romantisch verhaal gaat over liefde in al zijn aspecten over generaties heen.